Seuraava Wii ei tue 3D:tä

Manu Pitkänen
31. maaliskuuta, 2011 8:58

Nintendolta on viime aikoina kuultu paljon lipsautuksia, joiden mukaan yhtiön seuraava pelikonsoli tuo mukanaan jotakin aivan uutta pelirintamalle. Mediassa tämä uusi juttu on ymmärretty 3D-tueksi, mutta näin ei kuitenkaan yhtiön edustajan mukaan ole.
Monet ovat povanneet 3D-tukea seuraavaan Wii-konsoliin, koska tekniikka on nyt kovassa nosteessa monella saralla ja julkaisihan Nintendo juuri 3D-näytöllisen Nintendo 3DS -käsikonsolin. Nintendon Amerikan osaston johtaja Reggie Fils-Aime katkaisi huhuilta siivet ja totesi suoraan CNN:n haastattelussa, ettei 3D-ominaisuutta ole tulossa seuraavaan kotipelikonsoliin – "todennäköisesti". Ilmeisesti japanilainen peliyritys näkee, ettei 3DTV-tekniikka ole tarpeeksi kehittynyttä tai ettei 3D-telkkaria löydy tarpeeksi monen kodista.
Fils-Aime ei tietenkään tullut sanoneeksi mikä seuraavan pelikonsolin iso juttu on. Vain mielikuvitus voi rajoittaa mahdollisuuksia, mutta yhtenä veikkauksena on pidetty HD-tuen tulemista – joka yksistään tuskin enää riittää.

Lue myös nämä
Tägit
Nintendo 3D
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.