Uudet MacBook Pro -kannettavat kaatuilevat

Manu Pitkänen
21. maaliskuuta, 2011 13:59

Useat keskustelupalstat ovat täyttyneet uusien MacBook Pro -kannettavien omistajien katkerista viesteistä, joissa ihmetellään tietokoneiden kaatumisherkkyyttä raskaampaa laskentataakkaa suoritettaessa.
Applen omalle keskustelupalstalle ilmestyi viesti aiheeseen liittyen jo maaliskuun ensimmäinen päivä eli vain viikko tietokoneiden julkistamisen jälkeen. Sittemmin ketju on saanut osakseen lisää kohtalotovereiden ihmetteleviä viestejä ja ketju on paisunut 40 sivun mittaiseksi.
Käyttäjien mukaan suoritettaessa raskasta sovellusta, tietokoneen tuulettimet alkavat ensiksi pyörimään nopeampaa vauhtia ja lopulta koko kone jumittuu. Edellä mainitun ketjun aloittajan mukaan hänen tietokoneensa jumittui jo seitsemän avoinaisen ohjelman vuoksi, joten koneen jumittamiseen ei tarvita kovin paljoa. Koneen on saanut jälleen käyttökelpoiseksi Windowsista tutulla tavalla, eli katkaisemalla koneesta virta kokonaan.
Lisäksi iTunesin kotijaossa on havaittu puutteellisuuksia ja iPhone 4 -puhelimen käyttö modeemina (kaapelia pitkin) on riittänyt Pron kaatamiseen.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Macbook Pro Mac OS X
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.