PS3:n uusi firmware-päivitys toi mukanaan pilvitallennuksen

Kaarlo Räihä
10. maaliskuuta, 2011 12:52

Sony on päivittänyt tänään PlayStation 3 -pelikonsolin ominaisuuksia uuden 3.60-versionumerolla varustetun firmwaren avulla, ja jatkossa pelitallennuksensa voi siirtää turvaan Sonyn omaan pilvipalveluun.
Pilvitallennuksien hyödyntäminen vaatii internet-yhteyden lisäksi maksullisen PlayStation Plus -jäsenyyden, joten ilmaista PSN-jäsenyyttä hyödyntävät tahot eivät voi nauttia uudesta ominaisuudesta.
PlayStation Plussan omistaville tarjolla on 150 megatavun edestä tallennustilaa pelitallennuksille. Pilvitallennuksen pitäisi toimia lähes kaikkien PS3-pelien kanssa, ja oman pelitallennuksen siirtäminen pilvipalveluun tai sieltä noutaminen onnistuu Save Data Utility -valikon kautta.
Uusi ominaisuus helpottaa pelien pelaamista usealla konsolilla, koska etenemisen voi tallentaa suoraan verkkoon, jolloin tallennustiedostoa ei tarvitse kopioida talteen esim. USB-muistitikulle.
Päivityksen toinen pienempi uudistus liittyy virransäästöominaisuuksiin ja sen myötä on mahdollisuus säätää langattomien ohjaimien sammutusaikaa.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.