Firefox 4:n ensimmäinen vakaa ehdokas valmistui

Teemu Laitila
10. maaliskuuta, 2011 11:30

Mozilla on saanut ulos ensimmäisen päivittäiseen käyttöön soveltuvan version Firefox 4 -selaimesta. Firefox 4 RC1 on niin kutsuttu ensimmäinen julkaisukandidaatti, johon ei tehdä enää muutoksia kuin pakon edessä ennen virallisen version julkaisua. Uusin versio ei itsekään sisällä uusia ominaisuuksia, vaan koodin viilauksessa on keskitytty vakauden, suorituskyvyn ja yhteensopivuuksien parantamiseen.
Mozilla huomauttaa, että tietyistä lisäosista riippuvaisten on syytä harkita päivittämistä, sillä kaikki lisäosat eivät luultavasti ole yhteensopivia uusimman version kanssa ennen lisäosien kehittäjien omia päivityksiä.
Selaimen suorituskyky on parantunut huimasti alkupään beta-versioihin nähden. Mozillan julkistamien taulukoiden perusteella netissä paljon käytettävän Javascriptin suorituskyvyn kasvu on ollut vähintään kolminkertainen kaikissa eniten käytetyissä testeissä.


Aiempia kokeiluversioita asentaneille päivitys RC1-versioon pitäisi tapahtua automaattisesti. Jos olet kuitenkin aiemmin karttanut beta-leimalla varustettuja selaimia, vakaaksi väitetyn julkaisukandidaatin voi ladata Download.fi-palvelusta sekä englanninkielisenä versiona että suomenkielisenä versiona.

Lue myös nämä
Tägit
Firefox
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.