Firefox 4 Beta 12 on täällä

Kaarlo Räihä
26. helmikuuta, 2011 15:09

Mozilla-säätiö on muistanut Firefox 4 -selaimesta kiinnostuneita tahoja taas uudella julkaisulla, kun Beta 12 laitettiin tänään jakeluun.
Tälläkin kertaa Mozilla on keskittynyt pääsääntöisesti bugien ja muiden ongelmien korjaamiseen, jotta kuluttajille voitaisiin tarjota parhaalla mahdollisella tavalla toimiva selain.
Näkyvin muutos uudessa julkaisussa liittyy URL-osoitteiden näyttämiseen. Kun hiiren kursori liikutetaan hyperlinkin päälle, näytetään osoite uudessa versiossa ikkunan alalaitaan ilmestyvässä kentässä. Sama idea on käytössä Chrome-selaimessa.
Nopeuteen ja vakauteen liittyviä parannuksia on tapahtunut mm. Flash-laajennuksen, Aero-käyttöliittymää käyttämättömien Windows 7 -koneiden ja Mac OS X:n rautakiihdytyksen osalta.
Jos viimeisimmästä julkaisusta ei löydy enää merkittäviä bugeja, julkaistaan selaimesta seuraavaksi Release Candidate -versio, ja pian tämän jälkeen toivottavasti ensimmäinen vakaa versio.
Firefox 4 Beta 11:n voi ladata esim. Download.fi-sivuston kautta tai Mozillan omilta palvelimilta. Englanninkielisen version lisäksi saatavilla ovat mm. suomenkieliset ja ruotsinkieliset versiot.

Lue myös nämä
Tägit
Firefox
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.