Fin-TV-sivusto jättää jatkossa tekstittäjien nimet näkyviin

Kaarlo Räihä
24. helmikuuta, 2011 8:24

Viimeisen viikon aikana useaan kertaan otsikoissa ollut Fin-TV-sivusto on muuttamassa toimintaansa monien toivomalla tavalla, sillä sivuston ylläpitäjät ilmoittivat tänään jättävänsä jatkossa tekstitysten tekijätiedot rauhaan. Fin-TV ei siis enää korvaa näitä tietoja sivuston omilla tiedoilla.
Palvelua käyttävät tahot tietävät siis vastaisuudessa kuka tai ketkä ovat tehneet sivustolla näkyvien videoiden tekstitykset. Palvelun ylläpitäjät toivovat muutoksen myös johtavan siihen, ettei sivuston tai sen ylläpitäjien kimppuun enää hyökättäisi.

Olemme nöyrästi pahoillamme siitä, että vaihdoimme oikeiden subbaajien tilalle oman nimemme, mutta tästä lähtien pidämme alkuperäset tekstit ja kunnioitamme subbaajia, koska heidän ansiosta sivullamme on niin paljon käviöitä. Toivomme myös että kaikki mahdolliset hyökkäykset loppuisivat sivuamme kohtaan. Pyydämme anteeksi vielä kerran.

Fin-TV-sivuston toiminta tekstitysten osalta sai lauantaina runsaasti huomiota, kun useat suomalaiset tekstityssivustot menivät julkaisulakkoon, koska Fin-TV muutti heidän sivustoiltaan ladattuja tekstityksiä ennen niiden lisäämistä palvelussa näkyviin videoihin.

Lue myös nämä
Tägit
Fin-tv
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.