Fin-TV-sivusto perui nyt aiemman lopettamispäätöksen

Kaarlo Räihä
21. helmikuuta, 2011 21:44

Fin-TV-sivuston tarina Suomessa on nähtävästi jatkumassa, sillä sivuston ylläpitäjät ilmoittivat tänään ettei sivustoa suljeta, vaikka he eilen ilmoittivat näin. Toimillaan Fin-TV haluaa ärsyttää rasistisia ihmisiä.

Okei, en halua kirjoittaa pitkää draamaa, haluan lopettaa sanani näin: Fin-tv.com ei sulje sivustoa, jos sulkisimme, niin rasistiset ihmiset olisivat iloisia, mutta lisäämmekin vain enemmän elokuvia tehdäksemme heidät sillä surulliseksi.

Sivuston toiminta ei tule muuttumaan tekstitysten osalta, vaan ylläpitäjät ovat ilmoittaneet hyödyntävänsä jatkossakin suomalaisten tekstityssivustojen tuottamia tekstityksiä palvelun kautta katsottavissa olevissa elokuvissa. Ylläpidon mukaan he eivät ole myöskään varastaneet mitään, vaan he vain jakavat muualta löydettyjä tekstityksiä Fin-TV-sivuston nimellä varustettuna.
Kirjoitamme elokuviimme www.fin-tv.com joka ei tarkoita että fin-tv olisi kääntänyt kaikki tekstitykset, se tarkoittaa sitä että fin-tv lataa elokuvia ja lisää ne sivustolle. Se on idioottimainen joka ajattelee, että täytyy laittaa muiden sivuja meidän elokuviimme.

Fin-TV:n mukaan monet muut sivustot ovat kateellisia heille, koska palvelu on Top 10 -sivustojen joukossa Suomessa. Internet-sivustojen suosiota mittaavan Alexan listoilla Fin-TV on Suomen 98. suosituin sivusto, joten tältä osin matkaa kärkikymmenikköön on vielä runsaasti.

Lue myös nämä
Tägit
Fin-tv
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.