Crysis 2 vuoti luvattomaan jakeluun

Kaarlo Räihä
12. helmikuuta, 2011 11:40

Pelialalla on tapahtunut jälleen ongelmallinen ennakkovuoto, kun Crytekin työstämästä Crysis 2 -pelistä on vuotanut nettiin pelattava versio.
Huhujen mukaan vuotanut versio pelistä on pelin lähes lopullinen PC-versio, ja se sisältää täysin toimivat yksin- ja moninpeliosiot. Lisäksi mukana on nettipelaamiseen tarvittava tuotetunnus ja CryEngine 3 -editori, joten näiden huhujen valossa kyseessä olisi yksi kaikkien aikojen pahimmista vuodoista pelitalon kannalta.
EA:n virallisen tiedotteen mukaa kyseessä ei olisi pelin lopullinen versio, koska peli ei ole vielä valmis. EA kuitenkin toivoo, että ihmiset jaksaisivat odottaa lopullista versiota, eivätkä he lataisi useilla torrent-sivuilla jakelussa olevaa pakettia.
Tiedotteen mukaan piratismi vahingoittaa edelleen PC-pelialaa. Kauppoihin peli tulee Euroopassa nykyisen aikataulun perusteella maaliskuun 25. päivä, mutta aikataulut saattavat muuttua luvattoman nettijakelun myötä.
Pelin PlayStation 3 - tai Xbox 360 -painokset eivät ole tiettävästi vuotaneet, joten vain pelin PC-versio on päätynyt luvattomaan jakeluun.

Lue myös nämä
Tägit
Crysis 2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.