Apple vähättelee iPadin kilpailijoita: Isoja ja omituisia

Teemu Laitila
20. tammikuuta, 2011 20:02

Applen toimitusjohtajan töitä hoitava Tim Cook kommentoi iPadin kilpailijoita vähättelevään sävyyn, kun yhtiö julkisti hyvin sujuneen vuoden viimeisen neljänneksen taloudelliset lukemat, uutisoi Tom's Hardware. Apple ei näe Windows- tai Android-pohjaisia tabletteja kunnollisina kilpailijoina ja yhtiön havaintojen mukaan myös asiakkaiden kiinnostus on ollut laimeaa.
Cook kuvaili Windows-tabletteja isoiksi, painaviksi ja akkukestoltaan heikoksi. Lisäksi ne vaativat Cookin mukaan joko näppäimistön tai stylus-kynän ohjausta varten.
Cook ei pidä myöskään Androidia varteenotettavana kilpailijana yhtiön omalle iPadille. Cookin mukaan ongelmana on se, että Android on suunniteltu älypuhelinkäyttöä silmälläpitäen. "Android-tableteista tulee lähinnä mieleen erittäin isokokoinen älypuhelin, joka mielestämme on omituinen tuote", Cook laukoi.
Edes Googlen nimenomaan tablet-kokoluokkaan suunnittelema uusi Android-versio ei pelota Applea. Applen mielestä Honeycomb on täysin olematon tuote, josta ei edes tiedetä vielä mitään ja jonka julkaisuajankohtaa ei ole kerrottu.

Lue myös nämä
Tägit
Apple
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.