Antenniverkkoon luvassa aikuisviihdettä ja kanavapaikkojen muutokset

Kaarlo Räihä
7. tammikuuta, 2011 12:25

Antenniverkon digilähetykset kokevat taas ensi viikolla uudistuksia, kun antenniverkkoon ilmaantuu aikuisviihdekanava ja myös kanavapaikat vaihtuvat.
Aikuisviihdettä tarjoava uusi kanava on AdultTV.fi (K-18), jonka lähetykset käynnistyvät ensi viikon torstaina. Kyseinen kanava lähettää ohjelmaa torstaista sunnuntaihin klo 00.00 – 02.00, ja alkuun kanava on ilmainen, mutta se muuttuu keväällä maksulliseksi.
Virallisen tekstin mukaan kanava tarjoaa "tasokasta aikuisviihdettä aikuiseen makuun ja huomioi vallalla olevat trendit ja tyylisuuntaukset ohjelmatarjonnassaan". Ohjelmatarjonnasta vastaa ATV-Tuotanto Oy.
Kanava näkyy kanavanipussa B, ja perheen pienemmiltä kanavan voi piilottaa asettamalla omaan digisovittimeen tai -televisioon lapsilukon päälle.
Kanavapaikkojen muutos antenniverkossa tapahtuu puolestaan tiistaina, jolloin uudet kanavapaikat ovat ilmaiskanaville välillä 1-20 ja maksukanavat löytyvät puolestaan väliltä 40-69.
Muutosten myötä kuluttajat joutuvat mahdollisesti tekemään kanavahaun uudelleen itse, jos hallussa olevat digisovittimet ja -televisiot eivät suorita tätä operaatiota automaattisesti.

Lue myös nämä
Tägit
DVB-T Digi-TV
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.