LG esitteli uusia nano–LED-televisioita

Manu Pitkänen
15. joulukuuta, 2010 10:46

Viihdelaitteita valmistava LG antoi esimakua sen tulevista nano-LED–valaisutekniikkaa hyödyntävistä televisioista. LG esitteli myös kotiteatterijärjestelmiin tarkoitettua sound bar -kaiutinta.
LG:n esittelemät LW9500- ja LW7700-televisioiden on tarkoitus korvata LX9500:n, joka on yhtiön ensimmäinen 3D:tä tukeva televisiomalli. Uusissa LW-malliston televisioissa uutena ominaisuutena on LG:n Nano Full LED -tekniikka, joka on jo tuttu LG:n LEX8-televisiosta. Yhtiön mukaan se parantaa värien kirkkautta verrattuna tavalliseen LED-taustavalaistukseen. Tekniikan luvataan myös parantavan valaistuksen tasaisuutta koko ruudulla.
LG:n uuden sukupolven 3D-televisioissa on valaistuksen ohella parannettu kolmiulotteisen kuvan toistoa. Television katselijoilla on paremmat mahdollisuudet säätää 3D-asetuksia ja uutena ominaisuutena on myös kaksiulotteisen kuvan muuttaminen kolmiulotteiseksi. Uusien televisioiden välisistä eroista ei ole vielä täyttä selvyyttä, mutta LW7700:ssä on käytetty 240 hertsin ja LW9500:ssä 480 hertsin paneelia. Televisioita on saatavina 47–60 tuuman kokoisina.
Televisioiden ohella LG esitteli uutta LSB316-kaiutinta. Kaiutin on suunnattu kotiteatterikäyttöön, mutta Bluetooth 2.1 -tuen ansiosta se on yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa. Kaiuttimesta löytyy myös 3,5 millimetrin liitäntä ja USB-portti.
Tarkempia tietoja tuotteiden ilmestymisestä tai hinnoista ei ole vielä tarjolla. Tietoja tarkennetaan varmasti CES-messuilla tai niiden lähestyessä.

Lue myös nämä
Tägit
LG LW9500 LG LW7700
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.