Facebook nurin PÄIVITETTY

Kaarlo Räihä
31. elokuuta, 2010 15:29

Monille lähes pakolliseksi ajanvietteeksi muodostunut Facebook-sivusto ei valitettavasti pysy aina toiminnassa käyttäjien odotusten mukaisesti, ja myös tänään Facebook on toiminut hieman epävarmasti.
Downrightnow-sivuston mukaan Facebook on ollut saavuttamattomissa jo tunnin verran, joten kyseessä ei ole mikään lyhyt huoltokatko satoja miljoonia kuukausittaisia käyttäjiä keräävälle sivustolle.
Tavallisten kuluttajien lisäksi Facebook on erittäin suosittu monissa yrityksissä, jotka luonnollisesti kärsivät Facebookin toimintaan liittyvistä ongelmista.
Facebook ei ole toistaiseksi kertonut syytä ongelmiin, mutta toivottavasti lisätietoja saadaan lähiminuuttien aikana. Facebook on kertonut sivustolla olevan ongelmia, jotka haittaavat joidenkin käyttäjien Facebook-toimia. Mitään tarkempia tietoja ongelmien laadusta tai laajuudesta ei ole paljastettu, mutta Facebookin ylläpito etsii parhaillaan ongelmiin ratkaisua.
Facebookin kaatuminen aiheuttaa myös laajempaa ongelmaa verkkopalveluissa, sillä lähes kaikki verkon uutispalvelut (myös AfterDawn) käyttävät Facebookin "Tykkää"-painiketta, "faniboksia", jne sivuillaan. Facebookin kaaduttua nuo elementit eivät lataudu ja saattavat aiheuttaa sen, että em. elementtejä käyttävät sivutkin latautuvat hitaammin.
PÄIVITYS:
Facebook tuntuu jälleen toimivan Suomessa normaalisti. Ylläpitäjien mukaan sivuston palvelimille on tehty tänään päivityksiä, jonka takia palvelussa on esiintynyt käyttökatkoja.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.