Auta kehittämään AfterDawnin mobiiliversiota

Petteri Pyyny
16. heinäkuuta, 2010 17:03

AfterDawn oli aikoinaan aika vahvasti edelläkävijä mobiilisivustojensa suhteen, johtuen osittain kehitystiimimme kokemuksen muinaisen WAP-tekniikan suhteen (teimme "oikeissa töissämme" mm. pilotteja WAP 1.0:lle, jota ei koskaan otettu käyttöön). Otimme käyttöön mm. AvantGo -palvelua, Palm V -sovelluksia, jne jo vuosituhannen vaihteessa. Mutta nyt kehitys on auttamatta pyyhkäissyt ohi nykyisistä mobiilisivuistamme.
Eli, kysymmekin nyt, miten mobiilisivujamme tulisi kehittää jatkossa - nykyinen mobiiliversiohan on superkevyt ja toimii käytännössä jokaisella viimeisen vajaan 10 vuoden aikana tehdyllä mobiililaitteella. Mutta käyttökokemus on auttamatta aika valju moderneilla älypuhelimilla.
Lyhyesti, vastailkaa kommentteihin ja kertokaa:

Ja lisäksi vielä bonuskysymyksenä sellainen, että tarvitaanko AfterDawnista mobiilisovellusta esim. Androidille, iPadille, iPhonelle tai MeeGolle normaalien mobiilisivujen lisäksi?
P.S. Luonnollisesti sama mobiiliversio tullaan aikanaan ottamaan käyttöön myös Puhelinvertailun ja Tom's Hardwaren puolella.
P.P.S. Aikataulu uusitun mobiiliversion suhteen on avoin, todennäköistä on, että projekti menee pitkälle talveen 2010-2011.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.