Esiversio Spotifyn Linux-ohjelmasta ladattavissa

Kaarlo Räihä
13. heinäkuuta, 2010 12:48

Suositun Spotify-ohjelman virallisen Linux-ohjelman kehitys on edennyt kaikessa hiljaisuudessa, ja tällä viikolla ohjelman kehitys saatiin lopulta siihen pisteeseen, että siitä voitiin julkaista ensimmäinen esiversio.
Spotifyn blogikirjoituksen mukaan nyt jaossa oleva versio ei vastaa täysin ohjelman Windows- ja Mac OS X -versioita, sillä esim. mainosten näyttäminen tai kiintolevyltä löytyvien kappaleiden toistaminen ei onnistu. Mainosongelmien takia Linux-version kanssa musiikin kuuntelu onnistuu toistaiseksi vain Premium-tilauksen kanssa.
Spotify ei myöskään tarjoa Linux-versiolle vielä tukea, ja myös ohjelman asentaminen vaatii toistaiseksi hieman säätöä. Nyt tarjolla ovat asennuspaketit on suunnattu tuoreille Debian Squeeze- ja Ubuntu-jakeluille.
Ulkoasultaan Linux-versio on lähes identtinen Windows- ja Mac OS X -versioiden kanssa, joten ohjelman käytön osalta asiat ovat tuttuja.
Virallisen Spotify-ohjelman ohella Linuxille löytyy useita sovelluksia, joiden avulla voi kuunnella Spotifyn tarjontaa, kunhan hallussa on vain Premium-tilaus.
Alla muutama kuvankaappaus Linux-versiosta

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.