IT-kauppojen kilpailu kovenee - Jimm's PC-Store osti Bulldogin

Kaarlo Räihä
29. kesäkuuta, 2010 13:08

Suomessa IT-kauppojen kilpailutilanne on kiristynyt jatkuvasti, jonka seurauksena osa toimijoista on hiljalleen vetäytynyt pois markkinoilta. Muutosta tälle suuntaukselle ei ole näkyvissä, ja tänään Jimm's PC-Store ilmoittikin ostavansa Tampereella toimivan Bulldog Netstore Oy:n koko liiketoiminnan.
Kaupan myötä Tampereen Laukontorilla sijaitseva Bulldogin toimipiste muuttuu heinäkuun ensimmäinen päivä Jimm's PC-Storen noutopalvelumyymäläksi. Henkilökunta liikkeessä ei kuitenkaan vaihdu, vaan Bulldogin nykyinen henkilöstö jatkaa uuden liikkeen pyörittämistä.
Jimm's PC-Store Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hirvonen uskoo yrityskaupan tarjoavan parannus asiakkaille : "Tahdomme palvella Tampereen seutukunnan asiakkaita entistä paremmin ja kasvaa alueella vastaavasti. Bulldogin asiakkaille tarjoamme Jimm'sin laajemman valikoiman ja kilpailukykyisemmän hinnoittelun sekä tehostetun logistiikan ja asiakaspalvelun. Jimm'sin asiakkailla on jatkossa mahdollisuus paikalliseen palveluun noutopalvelumyymälässä".
Hirvosen mukaan kauppa käy jatkossakin, vaikka monet kuluttajat tekevät jo verkko-ostoksiaan ulkomaisissa verkkokaupoissa: "Jimm'sin toimintakonsepti on ollut asiakkaiden keskuudessa menestys. Paikallisen ja oikeasti läsnä olevan palvelun tarjoaminen on myös suomalaisen verkkokaupan merkittävin kilpailutekijä verrattaessa ulkomaisiin alan toimijoihin".
Tampereelle tulevan toimitilan ohella Jimm's PC-Storen myymälöitä löytyy Helsingistä ja Turusta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.