Bloomberg: PS3 saa maksullisen Hulun

Kaarlo Räihä
27. kesäkuuta, 2010 23:21

Yhdysvalloissa suositun Hulu-videopalvelun laajentumista eri medialaitteille on ennakoitu jo pidemmän aikaa, mutta toistaiseksi mitään edistystä asian suhteen ei ole tapahtunut. Uutistoimisto Bloomberg on kuitenkin saanut nyt haltuunsa tietoja, joiden mukaan Sonyn PlayStation 3 -pelikonsoli saisi pian oman version Hulusta.
Bloombergille asiasta kertoivat nimettömiksi jääneet tietolähteet, joiden kertoman tarinan perusteella asiasta saatettaneen kuulla lisää jo ensi viikolla, kun Sonyn ja Hulun välinen mahdollinen yhteistyö kerrotaan julki.
Ennakkotietojen valossa PS3:n Hulu ei ole identtinen PC-version kanssa, vaan tarjolla olisi ainoastaan NBC:n, Foxin ja ABC:n TV-sarjoja, joiden joukkoon kuuluisivat vain prime time -ohjelmat. Lisäksi PS3:n Hulusta perittäisiin jonkinnäköistä kuukausimaksua, jonka suuruudesta ei kuitenkaan ole kerrottu mitään ennakkotietoja. Toistaiseksi PC:llä kaikki ohjelmat ovat ilmaisia, ja niiden katselu rahoitetaan ohjelmien yhteydessä esitettävien mainosten avulla.
Sonyn ja Hulun edustajat eivät odotetusti kommentoineet huhuja millään tavalla.
Hulu toimi vielä viime kesään saakka PS3:n omalla internet-selaimella. Videoiden katselu lakkasi kuitenkin toimimasta viime vuoden kesäkuussa, jonka jälkeen Hulun katselu PS3:lla on vaatinut välityspalvelimen käyttämistä.
PS3:n lisäksi Hulun on huhuiltu tulevan Xbox 360:lle ja iPadille.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.