PS3:n 3D-pelit ladattavissa

Kaarlo Räihä
10. kesäkuuta, 2010 15:01

3D-kikkailun ensimmäiset suuremmat askeleet uuden sukupolven pelikonsoleiden osalta otettiin tänään, kun Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin ensimmäiset 3D-elämyksen tarjoavat pelit ovat ilmaantuneet ladattavaksi.
Kuten Sony kertoi jo kuukausia sitten, voivat kuluttajat ostaa ja ladata PSN-verkkopavelusta Wipeout HD- ja Super Stardust HD -pelien kokonaiset 3D-julkaisut sekä 3D-demoversiot PAIN- ja MotorStorm Pacific Rift -peleistä. Wipeout HD:n ja Super Stardust HD:n jo omistavat tahot voivat ladata peleihinsä ilmaiset päivitykset, joiden avulla 3D-tuen voi aktivoida.
3D-elämystä varten pitää käytössä olla PS3:n 3D-ominaisuuden kanssa yhteensopiva televisio tai näyttölaite. Sonyn omat 3D Bravia -televisiot (KDL-40LX900, KDL-52LX900, KDL-60LX900) ilmaantuvat myyntiin myöhemmin, ja niiden korkeahkon hintatason vuoksi 3D-pelaaminen ei todennäköisesti yleisty ainakaan tämän kesän aikana.
Ensitestien perusteella 3D-ominaisuus toimii hyvin erityisesti ajopeleissä, mutta esim. Super Stardust HD:n kohdalla 3D-efektit aiheuttavat lähinnä keskittymisongelmia.
Sony esittelee lisää 3D-elämyksiä tarjoavia pelejä ensi viikolla, kun E3-messut käynnistyvät.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.