Intel esitteli 10 tuuman MeeGo-tablettia

Matti Robinson
1. kesäkuuta, 2010 14:30

Intel esittelee parhaillaan tulevaisuuden ja tämän päivän tekniikkaa Computex-messuilla. Engadget on ollut mukana kekkereillä ja löysi sieltä erittäin mielenkiintoisen laitteen. Nokian ja Intelin mobiilikäyttöjärjestelmät yhdistävää MeeGoa pyörittävä 10 tuuman Quanta Redvale -tabletti herätti sivuston mukaan suurimman mielenkiinnon paikallisesta tarjonnasta.
Vielä kovasti kehitysvaiheessa oleva tabletti sisältää siis 10 tuuman resistiivisen näytön, joka toimi Engadgetin mukaan todella hyvin lukuunottamatta huonoja katselukulmia. Suorituskyvystä huolehtii Intelin Moorestown-alusta, jolla hyrrää 1,5 gigahertsin Atom-prosessori. Sivuston kuvaaman videon perusteella laite toimii erittäin sulavasti ja toistaa muun muassa 720p-teräväpiirtovideota ilman ongelmia. Käyttöliittymässä on kaksi näkymää, perinteinen sovellusvalikko sekä kustomoitava paneelinäkymä. Erittäin ohut laite on Engadgetin mukaan myös todella kevyt.
Valitettavasti tapahtumassa kerrottiin, että Redvalen kaltaisia laitteita voidaan odottaa markkinoille vasta ensi vuoden puolella. Lisää kuvia ja vakuuttavan videon löydät Engadgetin jutusta. Esittelyvideo löytyy nyt myös alta.


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.