Yli kaksi miljoonaa iPadia myyty alle 60 päivässä

Kaarlo Räihä
31. toukokuuta, 2010 20:41

Applen taianomaisen iPadin menestystarina on jatkunut odotetulla tavalla, kun yritys julkaisi tänään tiedotteen, jonka mukaan iPadeja on myyty yli kaksi miljoonaa alle 60 päivässä.
Toimitusjohtaja Steve Jobsin mukaan kuluttajat ympäri maailmaa kokevat iPadin maagisuuden ja he näyttävät rakastavan sitä. Jobs sanoo Applen valmistavan lisää iPadeja, jotta jokainen saa itselleen varmasti oman kappaleen.
Apple ei tarkentanut Wall Street Journal -lehdelle iPadin maakohtaisia myyntilukuja, mutta ainakin toistaiseksi suurin osa iPadeista on myyty Yhdysvaltoihin, sillä iPadien kansainvälinen myynti käynnistyi vasta viime viikon perjantaina.
Laitteiden myyntiluvut jäivät tiedotteen ainoaksi uudeksi informatiiviseksi tekstiksi, sillä aiemmista tiedotteista poiketen tietoja iPadia käyttävien kuluttajien suorittamista ohjelmistolatauksista tai muita vastaavia lukuja ei kerrottu tällä kertaa. Näitä tietoja Jobs kertonee ensi viikolla järjestettävässä WWDC-tapahtumassa, jossa ylistettäneen iPhone OS -ohjelmistoalustan suosiota sekä kuluttajien että ohjelmistokehittäjien keskuudessa.
Apple on aiemmin kertonut iPadien käyttäjien ladanneen yli 12 miljoonaa sovellusta App Storesta ja iBookstore-kauppa on myynyt iPadeille puolestaan yli 1,5 miljoonaa e-kirjaa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.