Vietnamissa taas Apple-vuoto - iPod touch saa kameran

Kaarlo Räihä
19. toukokuuta, 2010 15:01

Applen tuotesalaisuuksien suojeleminen Vietnamissa ei tunnu toimivan, sillä paikalliset verkkosivustot ovat julkaisseet viimeisen kuukauden sisällä useita kuvia Applen vielä julkaisemattomista tuotteista. Tällä kertaa uusia kuvia on julkaistu kameralla varustetetusta iPod touch -mediasoittimesta.
Tinhte-sivustolla julkaistujen kuvien perusteella kyseessä on prototyyppi tulevasta iPod touchista, jonka ainoa suurempi ulkoinen muutos nykyisiin iPod touch -soittimiin verrattuna on kahden megapikselin kamera, joka löytyy laitteen selkäpuolelta. Muiden komponenttien osalta suurempia muutoksia ei näytä tapahtuneen, ja vuotokappaleen perusteella markkinoille on tulossa ainakin 64 gigatavun flash-muistilla varustettu malli.
Soitinta ei ole varustettu tavallisella iPhone OS -käyttöjärjestelmällä, vaan se pitää sisällään vain Applen oman diagnostiikkaohjelman, jonka avulla voi kokeilla esim. kameran tai kosketusnäytön toimivuutta.
Engadget-sivuston spekulaatioiden mukaan uusi iPod touch voitaisiin esitellä virallisesti ensi kuussa, kun Apple järjestää odotetun Worldwide Developers Conference -tapahtuman.
Alla lyhyt esittelyvideo laitteesta

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.