Egreat EG-R3A pitää sisällään kaksi DVB-T-viritintä

Kaarlo Räihä
20. huhtikuuta, 2010 15:38

Kotiteatterin kaveriksi mediasoittimia valmistavan Egreatin uusin EG-R3A-malli saapuu Suomen markkinoille tämän kuun aikana ja laite sisältää uutena ominaisuutena aiempiin malleihin verrattuna mm. kaksi DVB-T-viritintä, joten sillä voi korvata antenniverkon talouksissa nykyisen digiboksin.
Valitettavasti laitteen tuote-esite (PDF) ei kerro tarkemmin esim. Yle-tekstien tuesta, mutta ainakin kahdella virittimellä onnistuu samanaikaisesti yhden kanavan tallennus ja toisen kanavan katselu.
DVB-T-sisällön ohella laitteella voi tallentaa komposiitti-liitännän kautta videota. Videokoodekkien osalta laitteen tuki on varsin kattava, ja tuettuina ovat mm. MPEG-1, MPEG-2, H.264/MPEG4 AVC, MPEG-4 SP/ASP (esim. DivX ja Xvid), VC-1 ja Realin koodekit. Audion puolelta tuettuina ovat mm. OGG (Vorbis), AAC, MP3, FLAC ja WAV. Säiliöformaateista laite osaa avata esim. AVI-, VOB-, MPEG-, MKV- (Matroska), MP4- ja WMV-tiedostoja. Tekstitysformaateista tuettuina ovat MicroDVD (.sub), Subrip (.srt), Sub Station Alpha (.ssa), Sami (.smi), Vobsub (.idx+.sub) sekä PGS.
Sisältöä laitteeseen voi hakea internetistä (Ethernet ja erikseen hankittava WLAN-sovitin), lähiverkosta, USB-massamuisteilta, sisäiseltä SATA-kiintolevyltä tai ulkoiselta eSATA-kiintolevyltä. Videota saa ulos HDMI-, komposiitti- tai komponentti-liitäntöjen kautta.
Kokoa laitteella on 235x180x70 mm ja sen ohjaaminen onnistuu mukana tulevan kaukosäätimen avulla. VisualPron verkkokaupassa laitteen hinta on 329,90 euroa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.