iPadien toimitusvaikeudet jatkuvat

Lauri Jämsä
14. huhtikuuta, 2010 23:29

Apple on ilmoittanut siirtävänsä iPadin kansainvälistä julkaisuaikataulua kuukaudella eteenpäin, kertoo Reuters. Syynä viivästykseen on odottamattoman suuri suosio Yhdysvalloissa, missä laite tuli myyntiin huhtikuun 3. päivänä.
Kansainväliseen myyntiin iPad on tulossa vasta toukokuun lopulla. Hinnat julkaistaan toukokuun 10. päivä, jolloin myös ennakkotilauksia aletaan ottaa vastaan. Alunperin iPadin oli tarkoitus tulla myyntiin Kanadassa, Englannissa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Japanissa, Australiassa, Ranskassa ja Sveitsissä huhtikuun lopulla.
Muiden maiden julkaisuaikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta on mahdollista, että Apple paljastaa lisätietoja muun muassa Suomen kohtalosta toukokuun 10. päivänä.
Yrityksen mukaan iPadin kysyntä on ollut jopa huomattavasti suurempaa kuin mihin osattiin varautua ja toimitusongelmien uskotaan jatkuvan vielä useiden viikkojen ajan. Apple kertoo saaneensa myös runsaasti ennakkotilauksia iPadin 3G-mallista, jonka on määrä tulla myyntiin USA:ssa huhtikuun lopulla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.