iPad kerää kehuja

Kaarlo Räihä
1. huhtikuuta, 2010 13:12

Applen iPad tulee Yhdysvalloissa virallisesti myyntiin lauantaina, mutta ensimmäiset arviot laitteesta ovat jo päätyneet nettiin, kun lehdistön edustajat ovat julkaisseet omia kokemuksiaan laitteesta.
Ensimmäisten arvioiden mukaan iPad on puutteistaan huolimatta erinomainen laite, joka kelpaa kirjojen lukemisen, elokuvien katselemisen, pelaamisen ja musiikin kuuntelun ohella mm. työntekoon. Esim. PC Magazine -lehden toimittaja Tim Gideon kirjoitti oman arvionsa kokonaan iPadilla ja testeissä laitteen akku kesti käyttöä yhdeksän tuntia ja 25 minuuttia.
BoingBoingin Xeni Jardin pitää erityisesti laitteen hyvin reagoivasta kosketusnäytöstä ja nopeasta toiminnasta. Jardin odotteleekin jo innolla laitteelle tulevaisuudessa julkaistavia sovelluksia, jotka hyödyntävät laitteen mahdollisuuksia paremmin.
Ohjelmien tarjonta iPadilla on heti laitteen julkaisusta asti hyvällä tasolla, sillä nykyisten iPhone-sovellusten lisäksi Apple on jo hyväksynyt yli 1 300 iPadeille tarkoitetuta sovellusta. Tarjolla on mm. Netflixin ja ABC:n videosisältöä näyttävät ohjelmat, sanomalehtien uutisohjelmia, pörssikurssien seuraamiseen tarkoitettuja sovelluksia, musiikin tekemiseen tarkoitettuja sovelluksia jne.
Alla PC Magazinen videoesittely laitteesta

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.