AfterDawnin uusi versio testauksessa -- muokattava sivusto

Matti Robinson
1. huhtikuuta, 2010 12:02

Suomenkielinen AfterDawn.com päivittyi nykyiseen, niin kutsuttuun v4-ulkoasuun viime marraskuussa. Julkaisun jälkeen työ kulissien takana on kohdistunut paitsi sivuston englanninkielisen version päivittämiseen, niin myös uuden sivustoversion kehittämiseen. Nyt uusi v5-ulkoasu on testattavana!
Saamme jokaisen sivustopäivityksen yhteydessä hurjia määriä asiallista ja vähemmän asiallista palautetta erityisesti sivuston ulkoasuun liittyen. Sivuston kehittäminen sai suuntansa muun muassa seuraavista käyttäjäpalautteista:


"Johtuen monipuolisesta ja -muotoisesta palautteesta olemme pyrkineet miellyttämään kaikkien käyttäjiemme mieltymyksiä", kertoo AfterDawnin tekninen johtaja Jari Ketola. "Muokattava sivusto on ollut pitkän aikaa eräänlainen Graalin Malja nettijulkaisijoille, nyt se on saavutettu."
Uusi sivusto mahdollistaakin täysin muokattavan ulkoasun, jossa sivustoelementtejen uudelleenjärjesteleminen onnistuu hiirellä raahaamalla. Oman ulkoasun luominen on nyt helppoa kuin heinän teko.
Sivusto on vielä toistaiseksi raskaasti kehityksen alla, joten kaikki sivut eivät toimi vielä täysin. Lisäksi Internet Explorer -selaimilla sivuston käyttökokemus poikkeaa lopullisesta tuotteesta. Alla olevasta linkistä pääset testaamaan uutta ulkoasua muutamilla sivuston suosituimmilla osa-alueilla. Muistathan kertoa mielipiteesi uutiskommenteissa!
Etusivu v5
Uutiset v5
Keskustelu v5
Download.fi v5
Päivitys 2.4.2010:
Olemme poistaneet testiversion toistaiseksi käytöstä. Selvitämme, miten muutos vaikutti sivujen käyttöön ja tulemme jatkojalostamaan muokattavuutta kerättyjen kokemusten perusteella.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.