LG aikoo hallita 3D-televisioissa

Lauri Jämsä
26. maaliskuuta, 2010 13:31

Kolmiulotteisuus on nykyään uusinta uutta televisio- ja Blu-ray-rintamalla. Kauppoihin uudet laitteet eivät ole vielä ehtineet, mutta ainakin LG Electronics uskoo uuden villityksen kasvattavan pankkitiliään varsin mukavasti. LG nimittäin kertoo haluavansa kaapata tänä vuonna 25 prosentin osuuden globaalista 3D-televisiomarkkinasta ja turvata asemansa uudella markkinasegmentillä, Reuters uutisoi.
"Tavoitteenamme on kasvattaa 3D-televisiomarkkinaosuuttamme, ja kuten voitte selvästi huomata, tavoitteemme on kymmenen prosenttiyksikköä korkeammalla kuin tavallisilla LCD-televisioillamme", LG:n varatoimitusjohtaja ja LCD-yksiön johtaja Havis Kwon kertoi lehdistölle.
Samalla eteläkorealainen LG paljasti uuden 3D-televisiomallinsa, INFINIA-sarjaan kuuluvan LX9500:n. 47-tuumaisella LED-taustavalaistulla 3D-televisiolla on paksuutta 22,3 millimetriä ja hintaa 4,7 miljoonaa wonia (noin 3 080 euroa). Mukaan saa kahdet 3D-lasit.
Jotta LG pystyisi saavuttamaan kovan tavoitteensa, on yritys tuomassa kauppoihin kokonaisen malliston 3D-televisioita kokoluokassa 42-150 tuumaa. Tulossa on myös 3D-valmiita Blu-ray-soittimia ja 3D-videoprojektoreita.
Etelä-Korean ulkopuolella LG:n uusista 3D-televisioista päästään nauttimaan toukokuussa, kun 47- ja 55-tuumaiset mallit tulevat saataville eri puolilla maailmaa.


Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.