Xbox 360 sai 250GB:n kovalevyn lisävarusteeksi Yhdysvalloissa (päivitetty: myös Suomeen kuun lopulla)

Ilkka Ketola
24. maaliskuuta, 2010 15:26

Microsoft on tuonut Yhdysvalloissa myyntiin ulkoisen 250 gigatavun kovalevyn Xbox 360 -pelikonsolille. Aiemmin näin suuri kovalevy on ollut saatavilla ainoastaan osana konsolipaketteja -- paitsi Japanissa, jossa 250 Gt:n levy tuli myyntiin helmikuun alussa. Lisätila on tervetullutta etenkin niukalla tallennuskapasiteetilla varustetun Arcade-mallin ostaneille sekä konsolin varhaisessa vaiheessa hankkineille, joilla tallennustilaa ei välttämättä ole lainkaan.
Yhdysvalloissa 250GB HDD maksaa suolaiset 129,99 dollaria eli n. 96 euroa. Kohtalaisen korkean hinnan vastineeksi myyntipakkaus sisältää datansiirtokaapelin, jolla vanhan kovalevyn sisällön kloonaaminen uudelle kovalevylle hoituu näppärästi.
Microsoft ei ole vielä väläytellyt mahdollisuutta, että 250GB:n levy tulisi myyntiin Suomessa ja muualla Euroopassa. Toivottavasti tämä on kuitenkin vain ajan kysymys.
Päivitys: Microsoft vahvisti sähköpostitse, että 250 GB HDD tulee myyntiin myös Suomessa 29. maaliskuuta alkaen. Suositushinta kovalevyn ja siirtokaapelin sisältävälle paketille on 99 euroa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.