Soneralta IPTV-palvelu Elisa Viihteen kilpailijaksi

Matti Robinson
9. maaliskuuta, 2010 13:10

Sonera tuo tässä kuussa markkinoille laajakaistayhteyksiä hyödyntävän IPTV-palvelun, jonka avulla Soneran laajakaistaverkkoon liittyneet asiakkaat pääsevät nauttimaan televisio-ohjelmista, Spotify-musiikkipalvelusta ja vuokravideoista. Koti TV -palvelu mahdollistaa myös maksullisten kanavien tilauksen, jota Sonera mainostaakin muun muassa UrhoTV-paketilla.
Palvelu maksaa ilman maksullisia lisäpalveluita 9,95 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi asiakkaalla täytyy olla joko 24Mbit Sonera ADSL -laajakaistaliittymä tai jokin Sonera Laajakaista Extra -liittymistä. Koti TV -palveluun on mahdollista vuokrata elokuvia yrityksen omasta Sonera Play -palvelusta sekä SF-Anytime-palvelusta.
Sonera toi samalla myyntiin Spotify Premium -palvelun, joka on saatavilla Koti TV -paketin yhteyteen. Myös erillisenä palveluna myytävä Spotify Premium maksaa 9,95 euroa kuukaudessa.
Soneran mukaan palvelu tukee myös teräväpiirtokanavia, joita on saatavilla kahdessa maksullisessa kanavapaketissa. Palvelun mukana toimitettava päätelaite ei tue televisio-ohjelmien tallennusta. Palveluun voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://www.sonera.fi/tv/koti+tv.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.