Ilmaisia Spotify-kutsuja jälleen jaossa (päivitetty)

Ilkka Ketola
1. maaliskuuta, 2010 12:07

Musiikkipalvelu Spotifyn ilmaisversion käyttöönotto vaatii tällä hetkellä kutsun, joita yleensä saa vain palvelusta maksavilta premium-asiakkailta. Nyt kutsun voi kuitenkin saada itselleen pienellä vaivalla, sillä energiayhtiö Statoil jakaa kutsuja, ilmeisesti osana nuoria artisteja tukevaa Heroes of tomorrow -kampanjaa tai musiikkiteollisuuden by:Larm-seminaaria.
Spotify-kutsuja on jaettu jo ainakin viime kuun puolivälistä, eikä verkkosivuilla kerrota kampanjan mahdollisista aika- tai määrärajoituksista. Siispä mikäli et ole vielä kokeillut tätä erinomaista musiikkipalvelua, muttet halua suoraan siirtyä maksullisen palvelun käyttäjäksi, nyt on aikasi toimia.
Spotify-tilin saa aktivoitua osoitteesta http://www.statoil.com/heroes/en/byLarm2010/Pages/default.aspx. Sivu on norjankielinen, mutta toimenpiteet ovat yksinkertaisia eikä homma varmasti kaadu kielitaidon puutteeseen. Varmuuden vuoksi teimme kuitenkin pienen oppaan, jossa operaatio käydään kohta kohdalta läpi. Oppaseen pääset siirtymään tästä.
Norjankielisen sivun alareunasta löytyy vihreä "Register deg nå!"-nappi, jonka painaminen tuo sivun keskelle näkyviin uuden vihreän napin (samalla tekstillä). Kun nappia painaa, pyytää sivusto syöttämään joukon merkkejä (huomioi isot ja pienet kirjaimet). Merkkien onnistuneen syöttämisen jälkeen sivusto tarjoaa mahdollisuutta kopioida kutsulinkki myöhempää käyttöä varten tai siirtyä saman tien Spotifyn sivustolle rekisteröimään tunnuksen.
Statoilin kampanja tarjoaa Spotifyn nykyisille käyttäjille mahdollisuutta osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa maksullisen premium-tilin itselleen vuodeksi. Ehtona on, että kutsuu ystäviään Spotifyn käyttäjiksi.
Kutsut toimivat maissa, joissa Spotify on jo "virallisesti" käytössä. Koska Suomi lukeutuu näihin maihin, pitäisi operaation onnistua ongelmitta, eikä mitään ongelmia esiintynyt ainakaan parilla testikerralla.
Kiitos käyttäjillemme juuSOS ja -JF-, jotka lähettivät vinkin tästä menetelmästä!
Päivitys: Valitettavasti kampanjan koodit loppuivat nopeasti. Jos sinulla on kutsukoodeja, joita haluat jakaa muiden kanssa, kirjoita kommentti tähän uutiseen!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.