Xbox 360 saa Euroopassa kaksi Final Fantasy XIII -bundlea

Kaarlo Räihä
15. helmikuuta, 2010 14:41

Japanissa hyvin myynyttä Final Fantasy XIII -peliä ei julkaistu siellä laisinkaan Xbox 360 -pelikonsolille, mutta Euroopassa ja Yhdysvalloissa tilanne on toinen, ja näillä markkina-alueilla myyntiin tulee myös bundle-paketteja, joita ei näillä markkina-alueilla tarjota PlayStation 3 -muodossa.
Eurooppaan bundleja tulee kaksi kappaletta. Ensimmäinen (eli Special Edition) pitää sisällään Xbox 360 -konsolin 250 gigatavun kiintolevyllä (ja koristeluilla), kaksi langatonta peliohjainta, latausoikeudet Avatar-vaatteisiin (Rosch- ja Nabaat-asut) ja -lemmikkiin (Chocobo) ja Final Fantasy XIII -pelin. Ennakkotilaajille luvataan lisäksi koristeltu etulevy konsoliin. Yhdysvalloissa paketti maksaa 399 dollaria (noin 290 euroa), mutta Euroopassa suositushintaa ei ole vielä kerrottu.
Toinen (eli Elite Bundle) sisältää Xbox 360 -konsolin 120 gigatavun kiintolevyllä, yhden langattoman peliohjaimen ja Final Fantasy XIII -pelin. Tämän paketin suositushintaa ei ole kerrottu julki, mutta se on todennäköisesti alle 250 euroa.
Molemmat paketit tulevat myytiin maaliskuun 9. päivä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.