Voddler sai miljoonien lisärahoituksen

Matti Robinson
5. helmikuuta, 2010 17:32

Videoiden Spotifyksi kutsuttu Voddler on saanut merkittävän pääomasijoituksen Eqvitec-yhtiön Technology Fund III -rahastolta. Noin 2,6 miljoonaa euroa sijoittanut Eqvitec on Suomessa listattu yhtiö, jolla on toimintaa myös Spotifyn ja Voddlerin kotimaassa Ruotsissa.
Toistaiseksi vain Ruotsissa toimiva palvelu aukeaa pian Norjassa, jonka jälkeen vuorossa on Suomen ja Tanskan lanseeraukset. Eqvitecin Hadar Cars uskoo Voddlerin tulevaisuuteen ja kertoo, että kyseessä on yksi Skandinavian mielenkiintoisimmista yrityksistä. Sijoituksen johdosta Cars liittyy Voddlerin hallitukseen.
Voddlerilla on nyt noin 400 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja elokuvia katsottiin tammikussa lähes miljoona kertaa. Voddler tarjoaa Spotifyn tavoin sisältöä ilmaiseksi. Mainosrahoitteisen palvelun lisäksi kehitteillä on premium-vaihtoehto, jossa maksua vastaan saa poistettua mainokset. Pari kuukautta sitten Voddler ilmoitti sopimuksesta Sony Pictures Televisionin kanssa, joka laajensi palvelun tarjontaa myös Metro Goldwyn Meyer Studiosin ja Columbia TriStar Motion Picturesin elokuvilla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.