Suosittu µTorrent päivittyi ja on nyt ladattavissa

Matti Robinson
3. helmikuuta, 2010 17:51

Maailman suosituin BitTorrent-asiakasohjelmista, µTorrent, on harpannut uudelle kokonaisluvulle. Monipuolisen mutta verrattaen kevyen µTorrentin Windows-versio päivittyi eilen 2.0:aan ja on nyt ladattavissa Download.fi:stä. Kyseessä on ensimmäinen vakaa julkaisu sitten 1.8.5-version, joka on yli kahden kuukauden takaa. Kuluneen kahden kuukauden aikana ohjelmaa on toki päivitetty ahkerasti beta- ja release candidate -versioiden myötä, mutta nyt muutoksista pääsee nauttimaan ilman beta-leimaa.
Uuden version tärkeimmiksi uudistuksiksi mainitaan UDP tracker -tuki, kaistan käyttöä säätelevän uTP-ominaisuuden parannukset, asetusdialogin monipuolistuminen ja helpompi käyttö sekä siirtorajoitusten lisäyksen ja seurannan mahdollistava transfer cap -ominaisuus. Uuden version kehitysjakson aikana on lisäksi korjattu lukemattomia bugeja ja parannettu toimivuutta yleisesti.
Uusi versio kantaa nimeä µTorrent v2.0 build 17920 ja se on ladattavissa täällä.
Myös viralliselta BitTorrent-sovellukselta sekä Vuzelta on ilmestynyt uusi vakaa versio. Virallinen BitTorrent-asiakasohjelma päivittyi versioon 6.4 ja aiemmin Azureus-nimellä tunnettu Vuze versioon 4.3.1.2.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.