Archos 7 Internet Tabletin tietoja valui julki

Kaarlo Räihä
28. tammikuuta, 2010 11:47

Viime syksynä mediasoittimistaan tuttu Archos julkaisi Android-ohjelmistoalustaan perustuvan Archos 5 Internet Tablet -laitteen, ja nähtävästi laite on kelvannut kuluttajille, sillä maaliskuussa laitteesta on tulossa ulos uusi Archos 7 Internet Table -painos.
Laitteen isoin muutos nykyiseen 5-laitteeseen verrattuna on suurempi kosketusnäyttö, jolla on nimen mukaisesti kokoa 7 tuumaa. Muita rautapuolen muutoksia ovat webbikameran lisääminen sekä stereokaiuttimien ja mikrofonin uudelleensijoittelu, joka helpottanee VoIP-puheluiden tekemistä.
Ohjelmistopuolella luvassa on lisää vakiona mukana tulevia ohjelmia, jonka lisäksi tuttuja ohjelmia on päivitetty. Mediasoitinohjelma saa päivityksessä tuen mm. APE-audiotiedostoille ja kappaleiden sanoituksien näyttämiselle. Käyttöjärjestelmä tuki on kasvanut puolestaan kattamaan virallisesti myös Mac OS X -järjestelmät.
8 gigatavun flash-muistilla varustettu malli maksaa ennakkotietojen mukaan noin 150 puntaa eli noin 175 euroa. Kokoa laitteella on 203x107x12mm. Paketissa on mukana itse laitteen lisäksi USB-kaapeli, kuulokkeet, verkkolaturi ja ohjekirja.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.