Welho näyttää Ylen teräväpiirto-ohjelmia tiistaista alkaen

Kaarlo Räihä
15. tammikuuta, 2010 17:16

Massiivisen kanavatarjonnan pääkaupunkiseudun ihmisille tarjoava Welho laajentaa jälleen kanavavalikoimaansa, kun se lisää ensi viikon tiistaina kanavalistalleen Ylen teräväpiirtokanavan eli YLE HD:n.
Kanava tarjoaa kuluttajille pääsääntöisesti teräväpiirtoisia urheilulähetyksiä, joista ensimmäisenä ruudulla näkyvät Tallinnassa järjestettävät taitoluistelun EM-kisat (19-24. tammikuuta) ja Vancouverin olympialaiset (12-28. helmikuuta). Keväällä luvassa ovat jääkiekon MM-kisat (7-23. toukokuuta), kesällä jalkapallon MM-kisat (11.6. - 11.7.) sekä yleisurheilun EM-kisat (26.7. - 1.8.)
Kanava ei maksa Welhon asiakkaille mitään ylimääräistä, mutta sen katselu vaatii ohjelmakortin. Videota kanava tarjoaa kuluttajille Suomen muiden teräväpiirtokanavien tapaan 1080i50-muodossa ja Welhon kaapeliverkossa kanava löytyy kanavapaikalta 50.
YLE Urheilu tuottaa Vancouverin olympialaisista kaikkiaan 250 tuntia teräväpiirtosisältöä, ja jos tämä ei riitä, voi lisää teräväpiirtomateriaalia katsella Eurosport HD- ja SVT HD -kanavilta. Yhteensä Welhon valikoimiin kuuluu 18 teräväpiirtokanavaa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.