DSi XL Eurooppaan maaliskuun 5. päivä

Kaarlo Räihä
14. tammikuuta, 2010 22:34

Viime vuoden lokakuussa konsolijätti Nintendo julkaisi DSi LL -käsikonsolin, joka eroaa nykyisistä DSi-konsoleista suurempien näyttöjensä osalta. Tänään Nintendon Euroopan toimipiste vahvisti samaisen laitteen saapuvan Eurooppaan maaliskuun 5. päivä ja täällä laite tunnetaan DSi XL -nimellä.
LL- ja XL-versioilla ei tiettävästi ole mitään fyysisiä eroja, joten molemmat tarjoavat suuremmat näytöt ja paremmat katselukulmat DSi-konsoliin verrattuna. Ohjelmistopuolella eroja kuitenkin löytyy, sillä valikoiden vaihtuneiden kielten lisäksi mukana tuleva ohjelmisto on kokenut muutoksia. Euroopassa kuluttajille tarjotaan laitteen mukaan kuuden kielen sanakirja ja A Little Bit of... Dr Kawashima’s Brain Training: Arts Edition -älypeli.
Euroopassa myyntiin tulee kaksi värimallia (viininpunainen ja tummanruskea), joiden päälipuoli on kiiltävä ja selkäpuoli on matta parhaan pidon takaamiseksi.
Nintendo ei kuitenkaan kertonut DSi XL:n suositushintaa, mutta todennäköisesti se on hieman korkeampi kuin DSi-konsoleiden. Jos hintaero on vastaava kuin Japanissa, myydään laitetta Euroopassa noin 190-200 euron suositushinnalla.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.