Nokian musiikkipalvelu löi itsensä läpi Suomessa

Lauri Jämsä
13. tammikuuta, 2010 15:27

Nokia avasi viime vuoden marraskuun lopulla Comes With Music -palvelunsa Suomessa. Nokia Comes With Music -puhelimen ostaja voi ladata puhelimeensa miljoonista tarjolla olevista kappaleista haluamansa vuoden ajan. Tämänkin jälkeen musiikkikappaleet saa pitää, vaikka ei latausaikaa jatkaisikaan.
"Suomalaiset musiikinkuluttajat latasivat yli miljoona kappaletta yhden viikon aikana, vain kuusi viikkoa palvelun avaamisen jälkeen. Luku on ennätyksellisen suuri Suomen väkilukuun ja siihen nähden, että digitaalinen musiikkimarkkina on Suomessa hyvin vakiintunut ja kilpailua on paljon. Kaikkiaan Suomessa on tehty kuuden viikon aikana yli neljä miljoona musiikkilatausta. Olemme erittäin ylpeitä Comes With Music -palvelun saamasta suosiosta", Nokian Suomen maajohtaja Mauri Pietikäinen kertoo yrityksen lehdistötiedotteessa.
Comes With Music -palvelun saa käyttöönsä, kun ostaa sitä tukevan mobiililaitteen. Musiikki maksetaan jo laitteen ostohinnassa, minkä jälkeen musiikkia saa ladata rajattomasti sopimuskauden aikana. Nokian tarjoama musiikki on kopiosuojattua, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että kuuntelu onnistuu samanaikaisesti vain yhdellä matkapuhelimella ja yhdellä tietokoneella.
Tällä hetkellä palvelu on saatavilla yhteensä 15 maassa. Ensimmäisen kerran kuluttajat pääsivät nauttimaan Nokian musiikkipalveluista Iso-Britanniassa lokakuussa 2008.
Olemme kertoneet aikaisemmin Comes With Music -palvelun vähäisestä suosiosta maailmalla. Suomi näyttää kuitenkin poikenneen valtavirrasta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.