Jobsin siunauksen saanut iSlate julkaistaan tammikuussa?

Kaarlo Räihä
26. joulukuuta, 2009 14:43

Applen tuleva tablet-tietokone on herättänyt runsaasti kiinnostusta mediassa, vaikka Apple ei ole vieläkään vahvistanut tuotteen olemassaoloa. Viimeisimpien huhujen mukaan iSlate-nimellä kulkeva laite esitellään suurelle yleisölle tammikuussa, ja laite on saanut jo toimitusjohtaja Steve Jobsin lopullisen hyväksynnän.
Ennen joulua levinneet huhut nostivat välittömästi yrityksen pörssikurssin uuteen ennätyslukemaan, joten ainakin sijoittavat uskovat laitteen potentiaaliin.
Spekulaatioiden mukaan iSlate hyödyntää iPhoneista ja iPod toucheista tuttua ohjelmistoalustaa, joten myös siihen voi hankkia sovelluksia App Storen kautta. Apple on myös tiettävästi paljastanut tulevan laitteen teknisiä tietoja joillekin sovelluskehittäjille, jotka työstävät paraikaan omista sovelluksista uusia iSlatella paremmin toimivia versioita.
Uuden tabletin julkaisun ennakoidaan tapahtuvan tammikuun 26. päivä, kun Apple järjestää San Franciscossa jonkin tapahtuman, jonka sisällöstä ei ole kuitenkaan kerrottu mitään virallisia tietoja.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.