Warnerin uudet Blu-ray-julkaisut sisältävät DVD:n

Kaarlo Räihä
21. joulukuuta, 2009 12:30

Viime viikolla Warner Home Video kertoi yllättäviä uutisia, kun yritys paljasti kaikkien uusien Blu-ray-julkaisujen muuttuvan ensi vuoden alkupuolella Blu-ray- ja DVD-levyn sisältäviksi kombo-paketeiksi. Jatkossa Warner ei siis julkaise enää pelkän Blu-rayn sisältäviä julkaisuja, vaan mukana ovat lisäksi elokuvan DVD- ja Digital Copy -versiot.
Kuluttajien kannalta muutos ei onneksi kasvata myyntipakettien hintaa, vaan Warnerin lupauksen mukaan kombo-paketit ovat saman hintaisia kuin nykyiset Blu-ray-julkaisut. Studiolla toivotaan uuden paketoinnin tuovan kuluttajalle lisäarvoa, koska he voivat katsella elokuvaansa useammilla eri laitteilla.
Tuleviin DVD-julkaisuihin muutos ei vaikuta, joten kuluttajat voivat edelleen ostaa itselleen pelkän DVD-julkaisun.
Warnerin lisäksi erilaisia yhdistelmäjulkaisuja suosivat mm. Disney ja Universal, ja muidenkin elokuvastudioiden odotetaan panostavan jatkossa vastaaviin julkaisuihin.
Kombo-pakettien ohella Warner julkaisee vanhemmista elokuvista kahden elokuvan Blu-ray-paketteja, joissa nähdään mm. Analyze This (Terapian tarpeessa) + Analyze That (Jatkoterapian tarpeessa) ja Miss Congeniality (Miss Kovis) + Miss Congeniality 2 (Miss FBI – Aseistettu ja ihana). Näiden tuplajulkaisujen suositushinta on Yhdysvalloissa 24,98 dollaria.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.