PlayStation 3 -päivitys tuo tuen PSP-minipeleille

Matti Robinson
9. joulukuuta, 2009 16:11

Sony on ilmoittanut virallisessa PlayStation-blogissa tulevasta PlayStation 3 -konsolin 3.15-ohjelmistopäivityksestä. Vapaaehtoinen päivitys tuo ainoastaan kaksi merkittävämpää uudistusta, mutta mahdollisesti myös pienempiä muutoksia. Ensimmäinen ja mielenkiintoisempi uudistus on PSP-käsikonsolille alunperin tarkoitettujen minis-sarjan pelejen tuen laajeneminen PS3-konsolille. Toisena uudistuksena Sony tuo PS3-omistajille mahdollisuuden siirtää tallennetut tiedostot konsolista toiseen, joka helpottaa esimerkiksi toisen PS3-laitteen ostajia.
Lokakuussa julkaistun minis-pelisarjan minipelejen tuki laajenee siis 17. kuluvaa kuuta julkaistavan päivityksen ansiosta myös PS3:lle. Muutaman euron hintaiset pelit voi sen jälkeen ladata yhdellä maksulla sekä PSP:lle että PS3:lle. Mikäli minis-pelejä on ostanut jo aiemmin PSP:lle, niin ne voi ladata päivityksen jälkeen PlayStation Storesta PS3:lle ilman lisämaksua.

Data Transfer Utility mahdollistaa tietojen siirtämisen PS3-konsoleiden välillä. Lähes kaikki tiedot, mukaanlukien suojaamattoman pelidatan, pelit ja PlayStation Networkistä ladatut videot, saa siirrettyä ja poistettua yhdellä työkalulla. Myös muuten siirretyt mediatiedostot voidaan siirtää uudelle konsolille verkon välityksellä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.