Mozilla Thunderbird päivittyi kolmosversioon

Matti Robinson
9. joulukuuta, 2009 18:42

Mozilla on julkaissut uuden version suositusta Thunderbird-sähköpostiohjelmastaan. Uusi Thunderbird 3 on ensimmäinen isompi harppaus kehityksessä sitten 2.0-version, joka julkaistiin jo vuonna 2007. Thunderbird 3:sta on aiemmin julkaistu useampia beta- ja release candidate -versioita, mutta nyt kyseessä on ensimmäinen virallinen, stabiili kolmosversio. Ohjelmasta on saatavilla tuttuun tapaan omat Mac-, Linux- ja Windows-versiot.
Thunderbird 3 tuo mukanaan uudistuksia niin visuaalisesti kuin käytettävyyteenkin. Tärkeimmiksi uudistuksiksi Mozilla mainitsee tabeihin perustuvan käyttöliittymän, filteröintiä tukevan hakuominaisuuden, kustomoinnin ja lisäosat sekä helppokäyttöisen aloituksen. Mukana on lisäksi tukku ulkoasua, käyttömukavuutta ja toimintanopeuksia parantavia muutoksia.
Thunderbirdin, kuten tuhansia muitakin ohjelmia, voit ladata Download.fi:stä, johon pääset ylhäällä olevasta Ohjelmat-linkistä tai alla olevista suorista linkeistä. Lisää tietoa Thunderbirdin uudistuksista löydät täältä.
Lataa Thunderbird 3 Windowsille
Lataa Thunderbird 3 Mac OS X:lle
Lataa Thunderbird 3 Linuxille

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.