Boxeen ensimmäinen yhteistyökumppani on D-Link

Kaarlo Räihä
8. joulukuuta, 2009 23:50

Viime kuussa Boxee-ohjelmistoa kehittävä taho kertoi uudesta yhteistyöstä, joka tuo Boxeen olohuoneeseen mediasoittimen muodossa. Maanantaina Boxee paljasti vihdoin tämän yhteistyökumppanin, joka on verkkotuotteistaan tuttu D-Link.
Yhteistyön myötä syntynyt Boxee Box on vähintäänkin omaperäisen näköinen mediasoitin, josta löytyy tuotekuvauksen mukaan HDMI-ulostulon lisäksi optinen Toslink-ulostulo digitaaliselle audiolle, 2xRCA-ulostulot analogiselle audiolle, kaksi USB-liitäntää, paikka SD-muistikortille ja Ethernet-liitäntä verkkoyhteyksiä varten. D-Linkin edustajan mukaan laite sisältää myös langattoman WLAN-tuen ja laitteen hinnan pitäisi jäädä Yhdysvalloissa alle 200 dollarin. Markkinoille uutukainen ehtii ensi vuoden toisella neljänneksellä ja sen mukana toimitetaan radiotaajuuksia käyttävä kaukosäädin.
Verkkopalveluista laitteessa toimivat mm. Netflix, MLB, YouTube, Flickr, Digg ja CNN. USB- ja SD-paikkojen kautta laitteella voi toistaa myös omia mediatiedostoja.
Varsinaisen Boxee-ohjelman kehitys on myös edennyt hyvää vauhtia, ja avoimen beta-testauksen pitäisi käynnistyä tammikuun 7. päivä, jolloin ohjelman tuorein versio julkaistaan CES-messujen yhteydessä. Uusina ominaisuuksina beta-versio tulee tarjoamaan mm. Windowsin puolella näytönohjaimen rautapurkua, joka helpottaa erityisesti teräväpiirtovideoiden toistamista.


Boxee Box edestä

Boxee Box takaa

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.