Xbox 360:n palkinto-ohjelma julki

Kaarlo Räihä
4. marraskuuta, 2009 12:16

Xbox Liveä käyttävien pelaajien palkitseminen on vihdoin päässyt käyntiin, kun Microsoft kertoi eilen uudesta Xbox Live Rewards Squad -ohjelmasta, jossa mukaan päässeitä pelaajia palkitaan Microsoft Points -pisteillä, kun he esim. ostavat itselleen lisää Xbox Live Gold -aikaa.
Saatujen Microsoft Points -pisteiden määrät vaihtelevat 10-200 pisteen välillä, ja esim. 12 kuukauden Live Gold -ajan hankkimisesta saa itselleen 200 pistettä. Muita keinoja saada pisteitä ovat Netflix-jäsenyyden hankkiminen (200 pistettä), ensimmäisen Xbox Live Marketplace -ostoksen tekeminen (100 pistettä) ja kyselyihin osallistuminen (100 pistettä per kysely). Lisäksi Gold-jäsenet saavat 1-5 prosentin bonusta ostoksistaan, kunhan he vain pitävät Gold-jäsenyytensä voimassa koko kuuden kuukauden kampanjan ajan.
Tapansa mukaisesti Microsoft suosii enemmän maksavia asiakkaitaan, ja suurin osa kohdista on tarkoitettu ainoastaan Gold-jäsenille, sillä Silver-jäsenet voivat saada pisteitä ainoastaan ensimmäisestä Xbox Live Marketplace -ostoksesta ja kyselyihin vastaamisesta.
Suomessa asuvia kuluttajia nykyinen kampanja ei juuri lämmitä, sillä se on voimassa ainoastaan Yhdysvalloissa, mutta toivottavasti vastaava ohjelma saadaan myös Eurooppaan.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.