Kyllästyttävätkö pienet iPod-telakat, tässä on Wall of Sound

Matti Robinson
3. marraskuuta, 2009 17:54

Kannettavien musiikkisoittimien telakat ovat vallanneet olohuoneiden pöytätasanteita tasaiseen tahtiin samalla, kun CD-soittimia raahataan varastoon pölyttymään. Suuri osa markkinoilla olevista telakoista on tarkoitettu kannettavaan käyttöön, liitettäväksi muihin äänentoistolaitteisiin tai vaatimattomaan äänentoistoon, mutta nyt markkinoille on saapunut telakka, joka on täysin toista maata.
Maailman suurin iPod-telakka on valmistajan mukaan ihmisille, jotka haluavat kuunnella musiikkiaan lujalla. Ruotsalaisyritys Brothersin Wall of Sound on järkälemäinen 102 kiloa painava, lähes metrin korkea ja reilusti yli metrin leveä kaiutinjärjestelmä, jonka voimanpesänä toimii 125 wattinen vahvistin. Alla oleva kuva suhteuttaa hyvin laittee koon iPodiin.
Olohuoneen uudelleenjärjestelyä ei kuitenkaan kannata aloittaa aivan vielä, sillä Wall of Soundin ensimmäinen myyntierä on jo loppuunmyyty. Lisäksi, mikäli toinen erä tehdään, käsintehdyn mammuttitelakan saamiseksi kukkaron nyörejä täytyy löysyttää 4495 euron edestä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.