AfterDawn uudistui

Petteri Pyyny
1. marraskuuta, 2009 18:48

Ensimmäinen koko sivustoa koskeva päivitys sitten vuoden 2004 kesän, on nyt todellisuutta. Eli nyt sekä sivustomme taustalla oleva koodipohja että käyttäjille päin näkyvä ulkoasu on uudistettu perinpohjaisesti.
Projekti aloitettiin jo viime vuoden syyskuussa, josta ensimmäinen näkyvä osoitus oli Puhelinvertailu.com:n ulkoasun uudistuminen melkein päivälleen vuosi sitten. Jatkoa seurasi tämän vuoden kesäkuussa, kun download.fi:n ulkoasua uudistettiin. Ja nyt siis vuorossa itse "emoalus", eli AfterDawn.com.
Suurimmat muutokset ulkoasun suhteen:

Kehitys on vielä kesken, mutta päätimme siirtyä uuteen ulkoasuun, ns. "v4":een jo nyt -- pahin ongelmamme on yleensä ns. perfektionismi, jossa jokaikistä sivuilla näkyvää pilkkua hierotaan ja hierotaan kunnes huomataan, että pieneenkin projektiin tuli upotettua aikaa useampi kuukausi. Ja kun tämä projekti on kestänyt nyt jo 13 kuukauden ajan, on parempi siirtää osa ideointivastuusta parannusehdotusten muodossa käyttäjillemme :-)
Eli, selailkaa sivuja, kertokaa kun kohtaatte bugeja ja kertokaa ajatuksenne siitä, miten sivuston käyttöä, käytettävyyttä sekä ulkoasua voisi parantaa tästä ensimmäisestä "v4"-versiosta eteenpäin?

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.