TPB:llä neljä ostajaehdokasta

Kaarlo Räihä
28. lokakuuta, 2009 10:52

Global Gaming Factory X -yrityksen (GGF) epäonnistuneen The Pirate Bay -sivuston (TPB) ostosuunnitelman jälkeen monet tahot ovat pohtineet TPB:n tulevaisuutta ja sivuston mahdollista uutta omistajaa. Nyt näihin arvailuihin on saatu hieman vastauksia, kun TorrentFreak-sivusto kertoi tietoja, joiden mukaan TPB:tä havittelee tällä hetkellä neljä yritystä.
Yksi näistä yrityksistä on ruotsalainen digitaalinen pelikauppa GamersGate, jonka toimitusjohtaja Theodore Bergquist kertoi Dagens Industrin -lehdelle, että TPB on mielenkiintoinen brändi, jossa olisi paljon potentiaalia. Bergquist ei kuitenkaan kertonut mahdollisista neuvotteluista mitään tarkempaa, vaan hänen mukaansa neuvotteluita käydään tällä hetkellä useiden eri tahojen kanssa.
Toinen potentiaalinen ostajaehdokas on GGF:n toimitusjohtaja Hans Pandeya, joka haluaisi edelleen saada TPB:n omistukseensa. Pandeya ei ole kuitenkaan kertonut julkisuuteen viime aikoina mitään positiivista tarvittavan rahoituksen osalta, joten TPB:n siirtyminen Pandeyan haltuun näyttää edelleen hyvin epätodennäköiseltä.
Loput kaksi ostajaehdokasta ovat puolestaan pitäneet asiasta toistaiseksi matalaa profiilia, eikä heistä ole kerrottu julkisuuteen vielä mitään.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.