PS3 Slim 250 gigatavun kiintolevyllä tulee lokakuussa

Kaarlo Räihä
25. syyskuuta, 2009 11:08

Pelikonsoleiden joulumarkkinoilla nähdään todellinen tungos erilaisia myyntipaketteja, joiden joukkoon liittyivät eilen virallisesti Sonyn uudet PS3 Slim -paketit, jotka ovat varustettu 250 gigatavun kiintolevyllä.
Enemmän bittejä syövien kiintolevyjen lisäksi uudet paketit pitävät sisällään joko Blu-ray-elokuvia tai PS3-pelejä. Suomessa paketin mukaan tulee joko Uncharted 2: Among Thieves-, Ratchet & Clank: A Crack in Time-, Need for Speed: Shift- tai SingStar SuomiPop -peli, mutta esim. Britanniassa vaihtoehtoina ovat puolestaan joko InFamous-peli tai kaksi Platinum-peliä.
Britanniassa yksi paketti on myös Wolverine- ja Batman: The Dark Knight -Blu-ray-elokuvat sekä kaukosäätimen sisältävä paketti, jota ei tiettävästi kuitenkaan nähdä Suomessa.
Sonyn oman tiedotteen mukaan uusien pakettien suositushinta on Euroopassa 349,99 euroa, mutta Suomessa maahantuoja on ilmoittanut hinnaksi 400-420 euroa, joka herättänee jälleen närkästystä kuluttajien keskuudessa. Kauppojen hyllyille uudet paketit ilmaantuvat loka- ja marraskuussa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.