Gizmodo: Unohtakaa Applen tablet, tässä tulee Microsoft Courier

Matti Robinson
23. syyskuuta, 2009 17:06

Teknologiablogi Gizmodo on saanut käsiinsä kuvia ja videon Microsoftin tulevasta kannettavasta tietokoneesta. Salassa pidetty Courier-prototyyppi on kahdella kosketusnäytöllä varustettu kirjaimainen tietokone -- blogi kutsuu laitetta tabletin sijaan bookletiksi -- jota voidaan käyttää sekä sormilla että stylus-kynällä.
Gizmodo kertoo, että kuvissa ja videoilla esitelty laite on myöhäisessä prototyyppivaiheessa. Blogi lisäksi painottaa, että kyseessä on oikea laite eikä pelkkä huhu. Kahden näytön välissä olevassa saranassa on iPhone-tyylinen kotinäppäin, mutta muita fyysisiä näppäimiä laitteessa ei näy olevan.
Videolla esiteltävä käyttöliittymä mahdollistaa muun muassa useamman yhtäaikaisen kosketuksen eli multi-touchin sekä kuvien ja muun tiedon siirtämisen näytöltä toiselle. Laitteessa on kuvien perusteella 3 megapikselin kamera salamalla ja näytöt ovat noin seitsemän tuumaisia.
Gizmodo lupaa lisää infoa laitteesta vielä tämän viikon aikana. Lisää kuvia ja laitteen esittelyvideon voit käydä katsomassa täältä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.