Panasonicin UniPhier-piiriin DivX Plus HD -tuki

Kaarlo Räihä
11. syyskuuta, 2009 13:53

Kun DivX Inc. julkaisi tämän vuoden alussa uuden DivX Plus HD -sertifioinnin, jäivät monet kuluttajat innolla odottamaan DivX Plus HD -tuen saavia tuotteita, koska näillä onnistuu mm. H.264-videota käyttävien Matroska-tiedostojen toistaminen.
Puoleen vuoteen DivX Plus HD:n osalta ei juuri kuulunut uutisia, mutta syksyn myötä tilanne on onneksi muuttunut, kun viime kuussa NEC Electronics ilmoitti sisällyttävänsä DivX Plus HD -tuen EMMA-piireihin, syyskuun alussa RMI ja Realtek kertoivat sisällyttävänsä tuet yritystensä tiettyihin tuotteisiin ja eilen vastaavan ilmoituksen teki puolestaan Panasonic, joka ilmoitti DivX Plus HD -tuen ilmaantuvan yrityksen uusiin UniPhier-piireihin (Universal Platform for High-quality Image Enhancing Revolution).
Uutta UniPhier-piiriä käytetään tiettävästi ainakin Panasonicin uusissa 3D-tuella varustetuissa tuotteissa, joita odotetaan markkinoille ensi vuoden aikana. Yrityksen mukaan UniPhieria tullaan näkemään myös muissa taulutelevisioissa ja Blu-ray-soittimissa sekä tietyissä autoihin asennettavissa AV-järjestelmissä.
Ensimmäisistä DivX Plus HD -yhteensopivista laitteista ei ole vielä julkaistu tietoja, mutta todennäköisesti ensimmäiset tuotejulkaisut nähdään ensi vuoden alkuun mennessä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.