SM-liiga käynnistyy huomenna, mutta näkyykö televisiosta?

Matti Robinson
9. syyskuuta, 2009 16:31

Jääkiekon SM-liiga aloittaa uuden kauden huomenna torstaina ja televisiointioikeuksien siirrosta johtuen ottelut näytetään tänä vuonna uudella UrhoTV-maksukanavalla. Parsifal Sport Oyn lanseeraaman UrhoTV:n on tarkoitus näyttää kolme ottelua viikossa (avausviikolla kaksi) maksukanavallaan sekä viiden euron kertamaksua vastaan URHOwebtv:stä.
Toistaiseksi erityisesti kaupunkilaiset ovat joutuneet kuitenkin pettymään, sillä UrhoTV ei ole saanut tehtyä sopimuksia kuin yhden kaapelioperaattorin kanssa. Suurista kaapelioperaattoreista ainoastaan Sonera on allekirjoittanut sopimukset ja lähettää huomisesta lähtien uutta kanavaa. Valitettavasti DNA ja Welho eivät ole päässeet sopuun UrhoTV:n kanssa, joten toistaiseksi SM-liigaa ei näy valtaosalla kaapelitalouksista pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa.
Vielä aiemmin tänään oli lisäksi epäselvää miten kanavan nettilähetykset toimivat tai miten ne edes maksetaan. Juuri äsken kuitenkin UrhoTV:n nettisivut uudistuivat lisäten rekisteröitymis-/tilausmahdollisuudet sekä tietoa palvelusta.
Tämän hetken tietojen mukaan huominen SM-liigan JYP-Kalpa -ottelu on mahdollista nähdä siis ainoastaan antenniverkossa PlusTV:n tai Canal Digitalin kautta, Canal Digitalin satelliitin välityksellä, Soneran kaapeliverkossa tai Urhon omassa nettitelevisiossa.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.