Sansa Clip+ on SanDiskin uusin MP3-soitin

Kaarlo Räihä
31. elokuuta, 2009 16:58

Tasaiseen tahtiin uusia mediasoittimia markkinoille työntävä SanDisk ei jättänyt tänäkään syksynä kuluttajia ilman uutta laitetta, vaan yritys esitteli tänään uuden Sansa Clip+ -malliston.
Sansa Clip+ on pieni (5,5 x 3,5 x 1,5 cm ja 25 grammaa) mediasoitin, jossa on yhden tuuman OLED-näyttö kappaletietojen ja valikkojen näyttämistä varten. Soittimen takana klipsi, jonka avulla soittimen saa pysymään mukana hieman kovemmassakin aktiviteetissa.
Clip+ toistaa MP3-tiedostojen ohella WMA-, OGG- (Vorbis), FLAC- ja Audible-formaateissa olevaa audiota, mutta hieman yllättäen AAC-tuki näyttää puuttuvan kokonaan. Musiikkitiedostojen lisäksi soittimesta löytyy FM-viritin, jonka avulla onnistuu analogisten radiokanavien kuuntelu sekä mono-mikrofoni nauhoittamista varten. Akun luvataan kestävän yhdellä latauksella musiikin kuuntelua noin 15 tunnin edestä.
Sisäänrakennettua flash-muistia soittimessa on 2, 4 tai 8 giatavua, ja muistia saa tarvittaessa laajennettua microSD-muistikortin avulla (soitin tukee maksimissaan 16 gigatavun muistikortteja). Musiikki soittimeen siirretään mini-USB-liitännän kautta.
4 gigatavun malleissa värivaihtoehtoina ovat musta, sininen ja viininpunainen. 2 ja 8 gigatavun värivalikoima on rajoitettu mustaan. 2 gigatavun soittimen suositushinta Yhdysvalloissa on 39,99 dollaria, 4 gigatavun soittimen 59,99 dollaria ja 8 gigatavun soittimen 79,99 dollaria. Yhdysvalloissa soittimien myynti alkoi tänään ja Eurooppaan ne ehtivät yrityksen mukaan viimeistään jouluksi, mutta Euroopan suositushintoja SanDisk ei paljastanut vielä. Myyntipaketista löytyvät soitin, USB-kaapeli sekä kuulokkeet.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.