Jaossa Beta-avaimia Heroes of Newerth -peliin (PÄIVITETTY)

Kaarlo Räihä
24. elokuuta, 2009 18:33

PÄIVITYS:
Valitettavasti Beta-avaimet loppuivat heti kättelyssä, joten enempää avaimia ei ole tällä erää jaossa minun osaltani.
Eli jaossa olisi nyt Beta-avaimia, joiden avulla pääsee mukaan Heroes of Newerth -pelin (HON) suljettuun beta-testiin. Beta-avaimia on itselläni hallussa yhdeksän kappaletta, ja jaan ne eteenpäin yhdeksälle ensimmäiselle henkilölle, jotka ilmaisevat tämän uutisen kommenteissa haluavansa Beta-avaimen (esim. Saisinko yhden avaimen?). Jaan avaimia yhden per kommentoija, joten useampaa avainta ei ole mahdollista saada yhdellä käyttäjätunnuksella.
Kun viestisi näkyy uutisen kommenteissa, otan yhteyttä AfterDawnin yksityisviestillä ja kysyn sähköpostiosoitetta, johon haluat Beta-kutsun (valitettavasti S2 Games sallii ainoastaan sähköpostikutsut). Tämän jälkeen pistän kutsun tulemaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Itse Heroes of Newerth on uudistettu versio suositun Warcraft III -pelin Defense of the Ancients -modista (DotA), jossa hyvää (Legion) ja pahaa (Hellbourne) osapuolta edustavat sankarit kamppailevat keskenään. Sankareiden apuna on eteenpäin ryntääviä joukkoja, jotka koettavat päästä sankareiden vastapuolen tukikohtaan ja tuhota sen.
Sankarit eroavat toisisiin mm. erikoisominaisuuksiensa osalta ja sankareille voi ostaa kaupoista erilaisia esineitä, jotka parantavat sankarin ominaisuuksia.
DotA:sta poiketen Heroes of Newerth on Stand Alone -peli, eli se ei tarvitse mitään muuta peliä toimiakseen. S2 Gamesin perinteiden mukaan peli on saatavilla sekä Windows-, Linux- että Mac OS X -käyttöjärjestelmille. Laitteistovaatimukset eivät ole kovat, joten peliä pystyy pelaamaan esim. viisi vuotta vanhalle PC:llä.
Pelissä ei ole toistaiseksi lainkaan yksinpeliä, vaan ainoastaan internetissä toimiva verkkopeli. DotA:sta tuttu elitistinen pelaajayhteisö löytyy myös HON:ista, joten aloittelijat voivat kokea aluksi pelin hieman aggressiiviseksi, kun toiset pelaajat huomauttavat jatkuvasti tämän tekemistä virheistä, mutta muutaman kymmenen nöyryytyksen jälkeen peli avautuu täysin uudella tavalla.
Vielä käynnissä olevan Beta-testin säännöistä johtuen en voi laittaa kuvankaappauksia tai videoita itse pelistä, mutta asiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua alla olevaan videoon, joka kertoo paljon pelin esikuvana toimivasta DotA:sta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.